1 bronse medalje 1 Hederlig omtale og 2 accepted i Bodo Nasjonal 2019

I løpet av året pleier det og være noen norske konkurranser som er godkjent av Norsk selskap for fotografi. (Poengene teller til plankett, slik som i NM). Den ene arrangeres av Bodø Fotoklubb og heter Bodø Nasjonal 2019. Det var 32klasser der en kunne levere fire bilder i hver klasse. Klassene var Open Color, Open Monochrom.

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, det ble mye bedre en forventet. Det ble en Bronse medalje på bilde Cheerleaders in Nature, og en Hederlig omtale på Red dress in foggy water, i tilegg ble 2 bilder accepted/antatt.

Til slutt vil jeg takke alle som sporty har stilt opp på de ulike bildene uten dere hadde det aldri blitt noen bilder!

Her er bildene legg gjerne igjen en kommentar hva dere syntes:

 

Posted on by teigas in Konkurranser 1 Comment

One Response to 1 bronse medalje 1 Hederlig omtale og 2 accepted i Bodo Nasjonal 2019

  1. Knut Saglien

    Gratulerer 🙂
    Fotte bilder så det var fortjent 🙂

     

Add a Comment