Categories
Foto

Nytt objektiv Nikon 14-24 f2.8

Fikk tilbudet om å kjøpe et pent brukt Nikon 12-14 f2.8 av en i fotoklubben til en litt bedre pris en de normalt går for på nettet, er enda ikke helt sikker på om jeg heller skulle godt for 16-35 vr2 f4. Men etter mye om men har jeg nå bestemt meg for å teste det et halvt år, og visst ikke det blir brukt eller passer til det jeg har tenkt, selger jeg det videre. Er en annen i fotoklubben som har 16-35, så jeg har tenkt og teste på sikt 🙂 Jeg hadde fra før et Tokina 12-24 f4 dx, som ikke passer på fullformat D800, det har jeg mest sannsynlig solgt allerede, så da ble ikke prisen så galen når en tenker på at 14-24 f2.8 koster nytt pr i dag 13790.

Her er en link til objektivet om dere lurer: http://www.japanphoto.no/nikkor-af-s-14-24mm-f-28g-ed

Har bare så vidt testet det før jeg bestemte meg, han ville bli kvitt det fort, så hadde ikke så god tid og teste det ut. Legger ut et par bilder som jeg har tatt i full fart før jeg kjøpte det.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.