Categories
Foto

Bilder fraa Diana og Oyvind sitt Bryllup

For noen helger siden var jeg gjest i Bryllupet til noen gode venner av meg Diana og Øyvind. Jeg tar ikke på meg bryllupsfotografering, men jeg kjenner fotografen som de hadde booket til Bryllupet. Siden jeg liker veldig godt og ta bilder, og liker og forsøke nye ting, snakket jeg med Jorun og hørte om det gjorde noe at jeg også tok med kamera og knipset litt. Det skulle ikke være noe problem.

Det var et ganske kjekt Bryllup, det var faktisk på en Søndag grunnet litt ulike omstendingerheter, det var rundt 20 gjester så det var ganske intimt og koselig. Det var god mat, god stemning og kjekke gjester og bra vær 🙂 Selve middagen var hjemme hos Diana og Øyvind, og Diana hadde laget til og pyntet det meste selv. Hun hadde også laget en ganske så stilig photobooth oppe på lofte, der jeg og Jorun tok bilder av alle gjestene.

Når det gjelder bildene brukte jeg hele tiden Nikon D800 og vekslet mellom Nikon 70-200mm F2.8 vr objektivet og Nikon 24-70 f2.8 objektivet.

Diana og Jorun hadde på forhånd funnet en plass med en låve de hadde fått lov og benytte for selve bryllups bildene, noen av oppstillingene og ideene var Jorun sine, og noen var mine. Vi hadde uansett ulike vinkler og redigerer ulikt, så det ble ikke like bilder. Plassen de hadde funnet var i alle fall veldig stilig 🙂 Har redigert litt flere bilder og alle er redigert i farge og sort hvitt versjoner, men legger ut en blanding av litt av alt under her.

Tusen takk til Diana og Øyvind for en kjekk dag, og tusen takk til Jorun Larsen (Hildring) som lot meg få være med og ta bilder, det var en kjekk erfaring.

Her er bildene, legg gjerne igjen en kommentar hva dere syntes:
(Alle bildene som ligger her er tatt av meg uten om det ene bildet som jeg blir løftet på i photobooten, der trykket Jorun på fjernkontrollen på kamera mitt)

One reply on “Bilder fraa Diana og Oyvind sitt Bryllup”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.