Hvilket Bilde skal bli uke 49 fra Prosjekt 52

Sist uke la jeg ut bilde fra Uke 48 i prosjekt 52. Prosjektet går ut på at jeg skal ta et bilde hver uke og legge ut. Denne uken har jeg testet noe jeg lenge har hatt lyst til og forsøke. Så på torsdags kveld ble naboen min Kjetil med meg og forsøkte (jeg måtte ha en til å snurre).
Tusen takk til han for han tok seg tid og bli med.
Vi testet først uten at det traff noe på sidene, altså på en stor åpen plass. Etterpå forsøkte vi på en plass med to betongvegger, så stoppet det fra og komme videre.
Det første bildet på den åpne plassen er lettest og lage, mens nr 2 er litt verre for en må finne en plass med to betongvegger og ingenting i mellom som kan ta fyr. Jeg syntes egentlig begge bildene fra det to ulike plassene ble bra på hver sin måte. Så derfor tenkte jeg at jeg skulle gjøre et lite eksperiment og la dere velge hvilket av de dere likte best.

Tenkte stemningen kunne forgå slik at en kommenterte her eller på facebook om en likte best “Det åpne bilde” eller “Betongvegg bilde” så i kveld eller i morgen tidlig teller jeg opp og lager et nytt innlegg hvilket som fikk flest stemmer 🙂

Her er det det åpne bilde:
DSC_3090 copy_tonal_rett_620
Her er Betongvegg bilde:
DSC_3105 copy_768_rett

Posted on by teigas in Foto, Prosjekt 52 1 Comment

One Response to Hvilket Bilde skal bli uke 49 fra Prosjekt 52

  1. Frode Martin Blokhus

    Uten tvil det åpne bildet.
    Mer spektakulært og mindre rot i forgrunnen.
    Ikke missforstå, for betongvegg bildet er tøfft det og, men når ikke helt opp.

     

Add a Comment