Categories
kreft

Har vert paa MR for aa sjekke flekken de fant sist kontroll

Sist gang jeg var på kreftkontroll den 12 februar, ble det bemerket en liten flekk i hjernen de ikke er sikker på hva er. Siden den ikke har vert på tidligere ct bilder, måtte den sjekkes ut. Legen trodde ikke det var noe og bekymre seg over, men siden jeg har det jeg har må alt som dukker opp sjekkes ut. Det kunne være noe kreftrelatert, og det kunne selvsagt ikke være noe kreftrelatert i det hele. De hadde en del ventetid på MR maskinene sine, men i dag fikk jeg endelig time. Jeg kjenner det er veldig greit og endelig ha fått blitt scannet, for det er ikke så veldig kjekt og gå og vente og lure på hva det er over lenger tid. Jeg håper jeg får et svar på scannen en gang i neste uke, da skal jeg også dele det her.
Jeg krysser fingrene for at det ikke er noe kreftrelatert!
Tusen takk til alle som ønsket meg lykke til i dag.

Her står det litt mer om flekken og kontrollen 12 februar: http://www.teigen.be/blogg/?p=9220

Legger med et bilde av meg på vei inn i trommelen. Takk til Radiografen som tok det.
IMAG2647 copy_768

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.