Categories
Foto

Bilder fra danse forestillingen Cupcakes og andre buskvekster

For en liten mnd siden var det Kvinnherad Kulturfestival, der hadde dansekompaniet Kompani Kunstgress satt opp et danse forestiling som het Cupcakes og andre buskvekster. Jeg leste om at dette skulle være i lokalavisa, og syntes det så litt unikt ut. Så jeg tok kontakt med danserne, og hørte om jeg fikk lov og ta bilder av dem. Det var dessverre fotoforbud under selve forestillingen, men jeg fikk lov og ta bilder under generalprøven og noen etterpå.
Kompani Kunstgress består av Yvonne Cathrine Senn, Hanne Frostad Håkonsen, Maaike Croles Fitjar, Ida Frømyr Borgen, og Amanda Bach.
En finner de på denne facebook siden: https://www.facebook.com/kompanikunstgress?fref=ts

Selve forestillingen var ganske unik og stilig. Det handlet om kvinneroller, forholdet mellom kvinner, og samfunnet tror jeg, uten at jeg er en ekspert på og tolke ting. Det var ganske unikt og stilig med alle morgenkåpene de hadde benyttet på ulike måter. De hadde også veldig mange bra utrykk! Jeg så forestillingen etter generalprøven, og syntes den var veldig bra!
En kan lese litt mer hva det handlet om på denne linken fra lokalavisa:
http://www.kvinnheringen.no/Dansar_p__kulturfestivalen-5-27-1995.html

Jeg har bare tatt bilde av dans en gang før, så var kjekt og få lov og forsøke, så tusen takk til Kompani Kunstregress for jeg fikk lov!

Jeg tok en del bilder, her er et utvalg av bildene som viser litt av alt. De to bildene på slutten med et annet gulv, er et photoshop eksperiment, der jeg har tatt bilde av en vegg fra Sanatoriet i Luster og brukt som gulv. De siste bildene var ikke en del av forestillingen, bare noe vi testet på gøy etterpå.

Her er bildene, legg gjerne igjen en kommentar hva dere syntes:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.