Categories
Konkurranser

1 Honorable Mention og 18 accepted i 2nd Malinik Digital circuit 2015

Har igjen fått svar fra en Internasjonal fotokonkurranse, den het 2nd Malinik Digital circuit 2015 og var en circuite. Det vil si den hadde 4 runder i 4 ulike land. De ulike landene var Serbia, Bulgaria, Makedonia, og Bosnia. Den hadde 4 ulike klasser som var Nature, Open Color, Open Monochrom, og People of the world (max 4 bilder pr klasse)

Jeg fikk totalt 18 bilder accepted, 2 av bildene har jeg aldri fått accepted på før. Var egentlig fornøyd med 18 accepted, og ble enda mer fornøyd da jeg oppdaget at jeg hadde fått Honorable Mention på “Dark Times” i Makedonia. Dette blir da den andre award`en til “Dark Times” (bildet har en gull medalje i en tidligere konkurranse)
Så alt i alt en super start på påsken!!
Legger ut de 2 nye bildene jeg testet som fikk accepted, og award bilde “Dark Times” under her.


Konkurransene er også som de andre godkjent som internasjonale konkurranser, som kan gi poeng som blir godkjent av Norsk Selskap For Fotografi (NSFF). Dersom man over tid får mange poeng, så kan man oppnå ulike merker. Det er samme system som i NM i foto som NSFF arrangerer, det er Gull, sølv, bronse, og hederlig omtale, og så er det antatt/accepted. Antatt vil si at en viss prosentandel av bildene som kommer inn til juryen skal bli antatt, de bildene som blir antatt er litt bedre en de som ikke får noe. Antatt gir 1 poeng, mens gull feks gir flere poeng

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.