Categories
Konkurranser

24 accepted i Trierenberg Super Circuit 2016

Har fått restultat fra en internasjonale konkurranser, denne gangen var det en i Østerrike, som heter Trierenberg Super Circuit 2016. Dette var en circuit det vil si at det var 4 runder i hver klasse og 4 ulike juryer som juryerer bildene. Svaret kom for et par uker siden, jeg var også med i denne konkurransen i fjor, men da sendte jeg også print bilder, det gjorde jeg ikke i år. Siden det var 25 års jubileum for konkurransen kunne en også sende 4 bilder, som hadde fått accepted eller bedre tidligere. Jeg leverte i et par klasser, det var ikke alt som gikk inn, men sier meg fornøyd med 24 accepted.

Her er bildene som fikk accepted:

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.