Categories
Bil Foto Photoshop

Bilder av BMW E30

Tok i sist uke bilder av en gammel Bmw M3 fra 80 tallet. Den var ikke 100% i lakken, men eieren ville ha noen bilder av den før han solgte den. Jeg var litt for tidlig ute med tanke på sol og lys, så noen av bildene er lyset litt for skarpt. Jeg benyttet Nikon 70-200mm f2.8 og Tokina 12-24 vidvinkel. Et par er HDR, et par andre er bare lagt oppå hverandre “fused”. De fleste er bare justert i camera raw, og en liten tur innom photoshop. Alt i alt ble det noen brukende 🙂 Eneste som er litt synd at på plassen går solen ned litt for langt til venstre, men det ordner seg vel i løpet av sommeren. Prøvde og clone vekk litt som manglet på dørlisten, men fikk det ikke helt til, så lot det bare være slik. Må si jeg er svak for E30, er noe med de som gjør at de liksom aldri går av moten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.