Categories
Foto Gravid

Testet aa ta gravid bilder for forste gang

Tidlig i denne uken prøvde jeg meg på å ta gravid bilder av en venninne. Det er første gangen jeg har prøvd på dette, så vi brukte ganske lang tid og testet ut litt. Resultatet ble i alle fall jeg fornøyd med. Vi brukte fotostudioet mitt og testet med både sort og hvitt bakgrunn. To Elinchrom 500w studioblitzer og en softbox på 65×65 og en på 110×90, Nikon D90 og Nikon 24 – 70mm objektiv. Det var første gang jeg testet med 110×90 boksen, det ble mye ulike poseringer, så lysene var nok kanskje ikke plassert optimalt på alle bilder, ser av og til det ble litt hardt lys på enkelte steder. Bildene jeg legger ut har vert gjennom photoshop en tur, når jeg satt der hadde jeg litt problem med å bestemme meg for om den sorte bakgrunnen blir best når den blir malt helt sort eller når den er naturlig, så jeg laget 2 versjoner av noen av bildene. Er bilder både i sort hvitt og noen der bare en farge vises, så blir endel bilder. For de som lurer på hvorfor vi har de klossene med 1.november er det terminen, og Wilma er navnet på barnet. Det siste bilder med leppestift og hjerte rundt, var bare litt ironisk tull, som dere ser er jeg dårlig på å tegne hjerter. Jeg ble rimelig fornøyd med en god del av bildene 🙂 Det tror jeg også hun ble 🙂 Om en trykker på de små bildene får man se de større. Legg gjerne igjen en kommentar hva dere syntes om bildene.

Hun har forresten sin egen blogg den kan dere se her: http://dianaslilleboble.blogspot.no/

 

5 replies on “Testet aa ta gravid bilder for forste gang”

Takk for kommentar 🙂 Eg blir egentlig meir enig med deg etter kvart som eg ser på dei igjen 🙂 Men måtte prøva korleis det blei 🙂

Kjempeflotte bilder!

Syns og kanskje at det blei bedre med naturlig svart kontra heilt svart.. Men kanskje det hadde blitt annleis om ho ikkje buksa hennas hadde gått i ett med bakgrunnen..?!
Kjempefine i alle fall 🙂 Du e flink!

Knall fornøyd eg Lars Martin <3 du er sååå flinkis… 🙂 glede meg t neste shoot om noen uker, heldigvis ikkje mitt tryne som skal avbildast då… 😉 weee… 🙂 tusen takk for god photo jobb 😉 glede meg t å klaska eit bilde å to på veggen i heimen min 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.