Fem bilder i VW-Audi Club Norwegen kalenderen for 2013

Er med i VW-Audi Club Norwegen de gir årlig ut en kalender basert på at medlemmer sender inn bil bilder. Er veldig fornøyd med å ha fått inn 5 bilder i kalenderen i år, har også fått med litt bilder tidligere år. Jeg sendte egentlig inn det meste jeg hadde av VW – Audi bilder, så det ble opp til de som har ansvar for kalenderen og plukke ut. Kalenderen og designet på den er i alle fall veldig stilig, og det er mange flotte biler i den. Ser ikke ut som de har med banebiler og ekstreme bygg, ser ut som de plukker mest for å vise variasjonen i noe lunde vanlige biler. Kan anbefale medlemskap i klubben, de har en rekke rabatt avtaler, et kjempe bra forum, en får også medlemsblad og bladet Autofil, mener de også har et landstreff med banekjøring hvert år, pluss mye mye mer.
For mer info om klubben kan dere lese her: http://vacn.no/

Her kommer de sidene der jeg har bilder eller det står hvem som har tatt bildene. Kalenderen ser mye bedre ut en det den virker her, for skanneren min er ikke noe god.

 

Posted on by teigas in Bil 3 Comments

3 Responses to Fem bilder i VW-Audi Club Norwegen kalenderen for 2013

 1. Terese

  Gratulera! Er alltid kjekt å sjå egne bilder på trykk:) Fine bilder var det også!

   
 2. teigas

  Takk 🙂

   
 3. lilly vinje

  hei. takk for nettopp. du er så løyen og kjekk og smilande. er spent på å lesa om kontrollen i dag.
  bilar ja. eg likte jo den lyse i ørkenlandskapet, den er vel snart veteranbil? elles har mange av dei nye audiane og bmw`ane ei form eg liker, for du veit vel at min favoritt er jaguar. men du, skal du ikkje skriva litt på nynorsk..? det er så poetisk veit du.
  me snakkast!

   

Add a Comment