Categories
Foto kreft

God Jul

snow_small copy_620

23 desember 2010 fekk eg den fjerde og siste dosen med Ipilimumab, hadde eg ikkje fått blitt med i forsøksprosjektet til Ipilimumab hadde eg sagt rett ut vert død. Så eg er veldig takknemlig for at eg i dag kan få feira mi tredje jul siden eg egentlig var gitt opp. Eg kjenner og på ein dag som detta på at livet er veldig urettferdig og tenker då spesielt på venner og slekt, som dessverre ikkje fekk muligheten til å oppleva jula 2012, eg har ikkje glømt dåkke, og kjem aldri til å gjera da!!
Mitt jula ønske for jula 2012, foruten eit par fjellsokkar og bidrag til Nikon D800, er sjølvsagt at helseministeren skal godkjenna Ipilimumab og anna nyutvikla behandlingar for bruk i Norge, slik at andre i samme situasjon som eg var i kan få muligheten til å sjå om dei og har god effekt.
God Jul håper alle får ei flott julefeiring!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.