Categories
Barn Foto Gravid

Ny kategori under meny

ny_kategori

Har lenge tenkt at jeg skulle lage en egen kategori for Studio bilder, men har bare ikke kommet så langt.
I dag når jeg ryddet og sorterte litt bilder fant jeg ut at jeg skulle lage den til. Så om en trykker på Studio på menyen til venstre får en se et utvalg av studiobildene jeg har tatt siden jeg fikk studio blitzer.
Dere kan også trykke her for å komme rett inn: http://www.teigen.be/blogg/?page_id=3586

Har også planer om å kanskje bytte ut litt bilder under de andre kategoriene, men bare ikke kommet så langt, det kommer også snart til å komme en kategori til som heter konfirmasjon (forsøkte meg litt på konfirmasjonsbilder i 2012 både i studio og utendørs), har tenkt på den også en stund, men ikke valgt ut bildene enda.

Til slutt så har jeg oppdatert Fotoutstyr lista mi, der har jeg skrevet på hvilke studoblitzer og softboxer jeg har.

Legg gjerne igjen en kommentar på hva dere syntes om bildene 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.