Categories
Bil Foto

Fredagens kamera testing

Hadde med meg kamera litt rundt på fredag, og tok litt bilder i løpet av dagen. Bildene fra turen i handelandsdalen som ligger litt lenger nede på bloggen benyttet jeg Nikon D24-70 F2.8 objektivet, på denne turen brukte jeg Nikon 70-200 vr2 F2.8. Jeg tok først noen i Valen båthavn i veldig skarpt lys håndholdt bare for å teste litt siden jeg allikevel skulle ned og preike med en kompis som drev på med båten sin. På kvelden tok jeg et par kjappe bilder av en venns hvite Bmw, det ble akuratt litt for sent (var nesten mørkt), himmelen var nydelig, men siden bilen var hvit, så var det ikke lett å få den helt hvit når den stod med fronten mot meg, det bilde sideveis ble bedre, for da traff lyset bedre 🙂 Legger nå ut litt diverse, er ikke alle som ble like bra, men viser nå litt hva jeg tok bilder av 🙂 Legg gjerne igjen en kommentar hva deres syntes om bildene 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.