Categories
Foto Photoshop Tur

Tur i Handelandsdalen

Søndag 26.februar, fant eg og ein gjeng venner ut at me skulle ta ein tur i Handelandsdalen, der me sku drikka kakao og kosa oss. Eg tok sjølvsagt med meg kamera. Blei ganske så fornøyd med eindel av bildene, men er alltid åpen for litt konstruktiv kritikk. Eg brukte mitt vanlige Nikon D90, stativ, og hadde med meg Nikon 24 – 70mm linsa. Eg tok nokre HDR bilder, og eindel vanlige bilder. Det er litt ulike versjonar av samme bildene. Bildene inne i skogen blei eg kanskje mest fornøyd med, det blei ein skikkelig trollsk stemning. (Dei fra skogen er ikkje hdr). Siden eg er litt ny i wordpress legg eg til alle bildene som eit galleri, så kan ein trykka på eit av bildene og få ble mellom dei ulike bildene. Om nåken har forslag til ein bedre måte å visa fram mangen bilder på, så legg gjerne igjen ein kommentar. Når eg først er inne på wordpress, så er det ein ting til som irriterar meg, så om nokon har tips til korleis eg får bare eit linjeskift når eg trykker enter, i staden for at den hopper to hakk ned, hadde eg sett pris på eit tips.

 

One reply on “Tur i Handelandsdalen”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.