Categories
Foto Konsert

Liten mini film fra Sommarrevyen paa Husnes

Fredag 14 var jeg på revy med Husnes Kjemiske Fagforening. Her var det mange kjekke folk jeg kjenner som jeg arbeidet med før jeg fikk kreft. Det var en kjempe kjekk revy, og veldig gøy og snakke med mange venner og kjente. Tok ikke så mange bilder, for jeg orket ikke sitte med D800, og samtidig se revy.
Så jeg tok bare med meg reise kamera Panasonic GX1 og filmet litt inni mellom. Klippet sammen en liten snutt som jeg legger under, så dere ser litt hva revyen går i, jeg har på langt nær filmet alle innslagene, så det er mye og glede seg til for de som enda ikke har sett revyen. Må takke alle jeg snakket med for en kjekk kveld, og takk til Husnes Kjemiske Fagforening som spanderte revy på alle medlemmene sine 🙂

Har du enda ikke sett revyen tror jeg du må gjøre det i løpet av helgen som kommer leste dette på facebook sidene til revyen:”Då er det bestemt at førestillinga 29 går ut, siste førestilling vert altså 22. Me har framleis ledige billettar til helga, ring 91533115 for billett bestilling!”

Her er link til facebook siden til revyen: https://www.facebook.com/pages/Sommarrevyen-i-Kvinnherad/529501207085782?fref=ts

Her er filmen:

1 reply on “Liten mini film fra Sommarrevyen paa Husnes”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.