Categories
Foto

Hvilket studio utstyr jeg bestilte meg

Tenkte eg skulle skrive litt om hvilke studioblitzer og utstyr jeg kjøpte for legat pengene jeg fikk av ungdoms gruppen i kreftforening og Kjersti Hox Lilletvedt Stiftelse. Det er en god stund siden jeg fikk pengene, men har brukt en del tid på å finne ut hva jeg skulle kjøpe. Det er litt som å kjøpe bil, det er mange merker å velge mellom, og alle har sin mening om hva som er best og verst. Etter å ha lagt inn innlegg på mange forum, og surfet mye på nette ble jeg egentlig bare mer forvirret. Så til slutt bestemte jeg meg bare for å prøve et sett jeg så meg ut. Måtte også kjøpe oppheng for papir bakgrunner og slike ting, og her var det også mye og velge mellom. Fikk hjelp av Ivar i Kvinnherad Fotoklubb til å finne ut av hva man trengte når det gjelder bakgrunnsoppheng osv. Tok meg et besøk til han, og så på hvordan hans oppsett var. Det så veldig greit ut, så da fant jeg ut at det enkleste var å gå for det samme bakgrunnsoppheng systemet han benyttet.
Så etter jeg hadde funnet ut hva jeg trengte, var det bare å få bestilt det, sendte ut en del tilbudsforespørsler til blant annet Japan Foto (Har kjøpt endel objektiv der til gode priser), Interfoto, og fotovideo. Satte så tilbudene opp mot hverandre og fant ut at Fotovideo ble litt billigere, hadde faktisk trodd at Japan Foto skulle være billigst, har vert det når jeg har bestilt objektiver. Gikk for Fotovideo sitt tilbud. De hadde tilbud på StudioBlitz pakken, der man fikk med stativer til blitzene, og noen paraplyer for samme pris som bare blitz settet egentlig kostet.

Bestilte følgende:

Elinchrom BX-Ri 500/500 To Go inkl. Stativkit.
Manfrotto AutoPole 2 Bakgrunnstativ  (2 stk)
Manfrotto Expan m/metallkjede (2stk)
Manfrotto M044BP Trippelhooks m/clamps (Oppheng til å henge bakgrunnen i)
Manfrotto M062 B/P Lodd (2 stk, en til hver papirbakgrunn)
Lastolite Bakgrunn Super White 2,75x11m
Lastolite Bakgrunn Black 2,75 x 11m

2 replies on “Hvilket studio utstyr jeg bestilte meg”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.