Categories
Foto Konsert

Konsert bilder fra Festidalen dag 2

abel bilder

Her kommer konsert bildene jeg tok på Festidalen på Lørdagen. Har skrevet litt om hvordan det var og ta bilder i et annet innlegg så holder det kort her.

Som jeg før har skrevet fikk jeg pressepass av Kvinnheringen, slik at jeg skulle få prøve Nikon D800 på konsert bilder. Jeg ble veldig fornøyd da jeg så i mandags avisa til Kvinnheringen at jeg hadde fått bildet mitt av Morten Abel på hele framsida, og en god del av mine bilder inne i papiravisa. Så igjen tusen takk til Kvinnheringen som lot meg få pressepass, og på toppen av det hele publiserte mange av bildene jeg tok.

Denne dagen benyttet jeg bare Nikon D800 og Nikon D90. D90 med 24-70 og D800 med 70 – 200mm. D90 benyttet jeg mest på folkelivsbilder. Det gikk greitt og ta bilder denne dagen også, eneste som var vanskelige og få gode bilder av var White Lies. De hadde et veldig skarpt lys på de første sangene sine, med mye røyk, og når jeg bare hadde lov og ta bilder av de 3 første sangene så ble det ikke så bra, men ble da noe som kunne brukes. Ble mest fornøyd med et sort hvitt bilde av White Lies, og så ble jeg veldig fornøyd med Morten Abel bildene, og et par av Oslo Ess.

På grunn av regler er det bare bildene som er publisert på Kvinnheringen jeg har lov og legge ut her, så dere kan se samme bildene i Kvinnheringen sin bilde serie.

Bildene er fra Morten Abel, Lars Vaular, Oslo Ess, og til slutt White Lies

Her er konsert bildene fra dag 1: http://www.teigen.be/blogg/?p=5556

Her har jeg skrevet litt mer om selve Festidalen: http://www.teigen.be/blogg/?p=5462

Her er link til Bildeserien på Kvinnheringen: http://www.kvinnheringen.no/kultur/article6795477.ece

Bildene ligger under her, legg gjerne igjen en kommentar hva dere syntes om bildene. (tips trykk på et bilde og du får opp en galleri løsning så du kan bla mellom bildene)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.