Categories
Foto Foto Tips

Haust lek med Nikon 105 mm vr f2.8

I dag hadde jeg tenkt jeg skulle ta bilder av en gammel båt jeg har som var alt for velten til at den kunne bli brukt til noe, så den har fått merke tidens tann. Jeg trodde kanskje ikke den var så til de grader gått i oppløsning, så planen min falt litt i grus, fant heller ikke noe tøff vinkel og ta bilde av den, uten at jeg fikk bakgrunnen bak for lys(så må nok ned igjen når lyset er annerledes). Tok en del bilder av den, men ingen jeg egentlig syntes ble så bra. Når jeg tok bilder av selve båten brukte jeg Nikon 24-70mm, så la jeg merke til at båten hadde litt flott treverk, og det var noen høstbladet, så tenkte at siden jeg hadde lånt et makro objektiv av noen venner kunne jeg teste det litt. Det var første gangen jeg har testet et makro objektiv, så var litt artig og prøve seg litt. Brukte stor sett stativ og gikk litt rundt i området nede med vannet og så etter ting og teste på. Er nok ikke alle bildene som ble like velykket, men var nå artig og teste litt 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.