Categories
kreft

Meg paa TV2 Nyhetene

Takk til alle som har skreve til meg. Må sei eg var skeptisk til og stilla opp på nyhetene, for eg likar ikkje sjå meg sjølv på tv. Men eg hadde ikkje samvittighet til og sei nei, når dette kunne hjelpa Mathias og andre i same situasjon som han og i tilegg pressa helsenorge til og godkjenna  behandlinga. Meinar dette aldri burde vert ein diskusjon i utgangspunktet. Eg e veldig glad eg stilte opp når eg ser kor mykje fokus Tv2 klarte å laga. No håpar eg dei bestemmer seg fort og tar rett valg, slik at alle kan få den same sjansen som eg fekk.

Her kan dåkke sjå innslaget og lesa eit intervju som Tv2 gjorde med meg. http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/testmedisin-reddet-livet-til-kreftsyke-lars-martin-27-men-mathias-20-faar-den-ikke-3737871.html

Måtte jo bare ta bilde av bilen når den stod i tunet, er ikkje kvar dag ein har besøk av TV2

One reply on “Meg paa TV2 Nyhetene”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.