Categories
Foto Prosjekt 52

Starter Prosjekt 52

Jeg har bestemt for å starte et lite prosjekt som heter Prosjekt 52. Dette går ut på at jeg hver uke skal ta et bilde som jeg legger ut på bloggen. Ideen fikk jeg av Jorun Larsen i fotoklubben som mente jeg burde forsøke meg på det samme som henne et 365 dagers prosjekt, altså et bilde hver dag. Dette syntes jeg ble litt for mye og sa jeg skulle starte et 52 ukers prosjekt i stedet.

Jeg har ikke tenkt å ha noe tema for hver uke, men har tenkt og ta det litt på sparket, eneste kravet jeg har til meg selv er at det enten skal være tatt med et speilreflekskamera, eller reisekamera mitt som jeg pleier og ha med på tur. Det skal ikke være lov å bruke mobilbilder,og bildet må være tatt den aktuelle uken.

Formålet med prosjektet er å presse meg selv til å ta et bilde i uken og prøve og se nye motiver, og kanskje litt nye teknikker. Så forhåpentligvis blir det noen brukende bilder og litt ny lærdom i 2014.
Jeg har allerede et par ideer, men tror nok at det kommer noen fjelltopp bilder, og kanskje et bilde av middagen i uker jeg ikke klarer og komme på noe fornuftig.

En gang hver uke kommer jeg til å lage et blogg innlegg med ukens bilde. Jeg har også laget til en ny side under menyen til venstre som heter Prosjekt 52. Der vil jeg etter hvert som ukene går legge inn bildene.

Minner også om at dersom dere ser på høyre siden på bloggen står det Følg meg, der kan dere skrive inn epost adresse, så vil dere få epost hver gang jeg legger ut et blogg innlegg.

Om noen har noen ideer til tema, teknikker eller ting de mener hadde vert stilig og tatt bilde av, legg gjerne igjen et tips under kommentarer eller på facebook.

Kan også ta med at jeg har fått Per Arne Lervik i Kvinnherad Fotoklubb med på samme opplegget at han også skal ta 1 bilde hver uke.

Jorun Larsen er allerede i gang: http://jorunlarsen.blogspot.no/p/fotoprosjekt-2014.html

Her kommer første bildet jeg stod bak kamera og Aleksander har tegnet med stjerneskudd.
Fant ut at måtte være passende og starte med tallet 52 for å symbolisere starten på prosjekt 52.
Legg gjerne igjen en kommentar om tips og hva dere syntes om prosjektet.
DSC_7108 copy_620

4 replies on “Starter Prosjekt 52”

Kjempeprosjekt! Håpe du finne litt å utfordra deg sjølv på, og at det dukke opp nye motiv du ikkje før har prøvd deg på..
Flink å tegna tall han derre Aleksander 😉 Bildet blei ganske kult! 😀

Jah, han har øving frå Nyttårsafta og 🙂 Så var han her i går og, og då var det akuratt opplett 🙂
Takk for kommentar 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.