Categories
Uncategorized

13 bilder accepted i 2nd GREEK PHOTOGRAPHIC CIRCUIT 2014

Leverte inn bilder til 2nd GREEK PHOTOGRAPHIC CIRCUIT 2014. Denne var ciruit, det vil si den hadde 4 runder/ulike juryer.

I denne leverte jeg inn på farge, svart/hvitt, og travel. Det er ganske artig og se hvordan ulike bilder slår an, denne gangen fikk et bilde jeg som regel ikke har fått noe spesielt bra på accepted i alle rundene. Et bilde jeg bare har sendt har sendt rundt en gang før og ikke fått noe på, fikk jeg også en accepted på. Bildet jeg aldri før har fått accepted på ligger nederst her, det er av en person jeg møtte på vei til Trolltunga. Han gikk med Brasil sitt flagg som en supermann kappe, så jeg måtte nesten bare stoppe og spørre om jeg fikk ta bilde av han.

Det ble totalt 13 accepted i denne konkurransen, så sier meg igjen veldig fornøyd 🙂
Legg gjerne igjen en kommentar om Brasil bildet.

P1100774 copy_1050 copy_620

Denne er også som de andre godkjent som internasjonale konkurranser, som kan gi poeng som blir godkjent av Norsk Selskap For Fotografi (NSFF).
Dersom man over tid får mange poeng, så kan man oppnå ulike merker. Det er samme system som i NM i foto som NSFF arrangerer, det er Gull, sølv, bronse, og hederlig omtale, og så er det antatt/accepted. Antatt vil si at en viss prosentandel av bildene som kommer inn til juryen skal bli antatt, de bildene som blir antatt er litt bedre en de som ikke får noe. Antatt gir 1 poeng, mens gull feks gir flere poeng.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.