Categories
Foto Tur

Noen bilder fra Postvei aapningen

Untitled-1 copyI Kvinnherad er det en fin gammel postvei som er restaurert på dugnad, den går fra Utåker til Herøysund.
I går var det åpning av denne veien og et løp. Jeg gikk trim klassen i løpet fra Handeland Gard til Helland sammen med noen venner. Vi var også på selve åpnings seremonien, der det var taler, snorklipp, skuespill og lapskaus. På selve trim turen brukte vi 1 time og 25 min, da gikk vi ikke fort, vi dillet og drakk saft på de fleste saft stasjonene osv. Dersom du ikke har gått postveien før er det virkelig og anbefale, det meste er grus, men litt går på asfalt.

Jeg tok litt bilder med reisekamera på selve turen, men de ble ikke så veldig bra, men legger ut et par av de. På selve åpningsfesten tok jeg noen med D800 og 24-70, det ble vel mest bilder av de som hadde kledd seg ut og litt slikt, ikke så mye fra taler, premie utdelinger osv 🙂
Det var en veldig kjekk dag, og det var mange folk som hadde møtt opp 🙂
Må gi ros til Ternen som laget til løpet, og for alle som har lagt ned x antall dugnadstimer på en så flott vei, og til de som laget til festen.

Her er bildene: Legg gjerne igjen en kommentar hva dere syntes

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.