Categories
Konkurranser

Totalt 11 Accepted i 3 ulike internasjonale konkurranser

Har fått svar fra tre internasjonale konkurranser som jeg har sendt til. Den første som var en ciruite som het 9th International Exhibition of Photography “Ecological Truth fikk jeg totalt 4 bilder accepted. Hadde kanskje håpet på litt flere her, men fikk med 2 bilder som jeg aldri har fått noe på før.

Den andre heter V International Photography Contest – Sant Just Desvern 2014 og var i Spania, her fikk jeg 3 bilder accepted. Alle de bildene har jeg fått på før.

Den siste heter Bridge 2014 og var i Tyrkia. Denne hadde en god del ulike klasser, jeg fikk totalt 4 bilder accepted her. Det jer var mest fornøyd med her var at jeg fikk 3 bilder accepted under creative klassen, hadde egentlig tenkt at dette var en klasse for ekstrem photoshop manipulasjon, men ingen av de jeg fikk noe på her er var slike bilder. Dere skal få se de bildene etter NM i foto, har ikke lyst å vise de frem før etter de er juryert der.

Må også gratulere Jorun Larsen som traff bra i Brigde 2014, og stakk av med 13 accepted bare der 🙂

Jeg legger ut noen av bildene under her som har fått accepted. Legg gjerne igjen en kommentar.

Konkurransene er også som de andre godkjent som internasjonale konkurranser, som kan gi poeng som blir godkjent av Norsk Selskap For Fotografi (NSFF). Dersom man over tid får mange poeng, så kan man oppnå ulike merker. Det er samme system som i NM i foto som NSFF arrangerer, det er Gull, sølv, bronse, og hederlig omtale, og så er det antatt/accepted. Antatt vil si at en viss prosentandel av bildene som kommer inn til juryen skal bli antatt, de bildene som blir antatt er litt bedre en de som ikke får noe. Antatt gir 1 poeng, mens gull feks gir flere poeng

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.