Categories
Prosjekt 52

Bilde uke 20 fra Prosjekt 52

Sist uke la jeg ut bilde fra Uke 19 i prosjekt 52. Prosjektet går ut på at jeg skal ta et bilde hver uke og legge ut. Denne uken var jeg så heldig at jeg fikk komme ombord på Statråd Lemkuhl, når den lå for anker i Rosendal i 3 timer. Mens jeg var ombord dreide skuta slik at Rosendal kom med i bildet, samtidig var det ganske så bra flaks at regnbuen også skulle vise seg. Så jeg tenkte at dette måtte være perfekt til Uke 20 bildet, da sjansen for at en jeg kjenner ringer og sier jeg kan ta turen ombord, og regnbuen faktisk også viser seg er ganske små. Kommer noen flere bilder fra Lemkuhl når jeg får litt bedre tid og gå gjennom de.

Bildet er tatt med Nikon D800 og Nikon 24-70.

Her er bildet, legg gjerne igjen en kommentar hva dere syntes om bildet (det ligger to ganger for det er litt bedre oppløsning på bildet under.
DSC_2570 copy_620

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.