Categories
Foto

Bilder fra Hjertefred 2014

DSC_0913 copy_small_620
På søndag var jeg og Frode i fotoklubben og tok litt bilder på dugnad for Hjertefred. Det var som i fjor et veldig flott arrangement med ulike innslag, som personlig historie, dikt, sang, dans og til slutt ballongslipp av hjerteballonger. Det var en fin kveld med mange flinke lokale talenter.
Om noen lurer på hva Hjertefred er og hvordan det startet kan dere lese her:
http://www.hjertefred.org/om-hjertefred

Rent fotomessig var det vanskeligere og ta bilder i år, for det regnet så smått, så det ble enda mørkere. Det meste gikk for seg under kulturskole taket, der var det også litt vanskelig lys og litt skøyteledninger osv. Jeg har valgt og beholde hvitbalansen varm, siden det var et varmt arrangement 🙂 Det er nok litt iso støy på bildene, da jeg måtte godt opp på iso, spesielt når Ingebjørg danset.
Jeg benyttet Nikon D800 – Nikon 24-70mm og på et par bilder en Nikon Blitz.

Må dette året også gi en stor ros til initiativ takerne for arrangement, alle de frivillige, alle som hadde innslag, og alle som møtte opp, det ble en minnerik og flott kveld.

Her noen av bildene jeg tok, legg gjerne igjen en kommentar hva dere syntes:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.