Categories
Foto

Oppsummering forste Halvaar 2014 i Bilder

Jeg har nå hatt meg et dykk på Harddisken og rotet frem et lite utvalg av bildene jeg tok første halvår i 2014. I 2014 hadde jeg prosjekt 52 (ta et bilde hver uke og legg ut). Dette prosjektet, innleveringer til Internasjonale konkurranser, ulike temaer i konkurranser som NM Humor, Workshop, og at jeg har tørt og spørre litt mer om jeg kan få være med og ta bilder eller ta bilder av noen. Har gjort at jeg har fått testet en del ting jeg har hatt lyst og forsøke, jeg har også vert mer på jakt etter motiver som kan passe til det ene eller det andre, en det jeg var i 2013.

Så under kommer det et galleri med litt av det ulike jeg har tatt bilder av i første halvår i 2014, jeg har ikke tatt med fjelltur bilder, det kommer kanskje i et innlegg for seg selv senere.
PS: OM DU IKKE GIDDER LESE OM HVER MND LIGGER GALLERIET PÅ BUNN

Januar: Lekte med stjerneskudd, Testet ND med veldig mørk grad for første gang(angret litt da jeg lå i fjøresteinene i minus grader). Testet og ta nattbilder og stjernebilder i Onarheimslia (kunne for lite om det den gangen til og få frem stjerner og det var fullmåne).

Februar: Tok bilder av en venns hus, for å teste hvordan det var. Testet light trails i rundkjøring. Tok bilder til tema båt, og bevegelse, en solnedgang ble det også. Tok en del bilder fra Haukeland og kreft kontroll, som var til en kolleksjon som ble ferdig andre halvdel 2014. (viser jeg i del 2)

Mars: Tok noen studio bilder av barna til et vennepar, tok bilder til tema gammelt, tok bilder av at vannet her flommet, og jobbet og brukte mye tid på og skape 3 bilder til temaet NM i Humor.

April: Var i Uskedalen og leitet etter fotomotiv, tok bilde av en rød dør, påskeliljer siden det var påske, og var en tur i Handelandsdalen med noen venner.

Mai: Denne mnd ble det mye bilder. Var på Vårmønstring for biler(var veldig skarpt lys). Var på Haukeland og tok bilde av selv i ct maskinen. Tok konfirmasjons bilde av datteren til noen venner. Fikk besøke Statsraad Lehmkuhl når den lå til anker i Rosendal. Var på et foredrag i Haugesund der jeg så en katt i en brudebutikk etter stengetid. Var med fotoklubben på en fototur til en elv. Tok bilder av eggekasting på 17 mai, var med på åpning av Postveien der noen hadde kledd seg litt gammeldags. Til slutt var jeg på workshop på Sanatoriet i Luster, der tok jeg veldig mange bilder, så tar bare med et lite utvalg derfra. En kan se alle på linken under her.
Her kan dere se alle bildene fra Statsraad Lehmkuhl: http://www.teigen.be/blogg/?p=8108
Her kan dere se alle fra Sanatoriet: http://www.teigen.be/blogg/?s=sanatoriet

Juni: Testet dobbel eksponering i kamera, tok bilder på Hopp i havet i uskedalen, tok bilder av kirkesøndag på Holmedal der mange hadde kledd seg gammeldags og rodde til en kirkeplass, ble også et av fadderungen min.
Her kan dere se alle bildene fra kirkesøndagen: http://www.teigen.be/blogg/?p=7766
Her kan dere se alle bildene fra Hopp i Havet: http://www.teigen.be/blogg/?p=7703

Her er utvalget, legg gjerne igjen en kommentar hva dere syntes:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.