Categories
Foto Konsert Uncategorized

Bilder fra Ylvis konsert

Sist torsdag skulle Norsafe åpne Norsafe Academys første offshore kurssenter på Årsnes. Dette skulle de markere med en folkefest og de inviterte til en gratis Ylvis konsert med plass til 3000 publikum.
Tiebreaker fra Odda var oppvarmingsbandet til Ylvis. Når det ble annonsert at de skulle ha konsert hørte jeg om jeg ikke kunne få et pressepass slik at jeg kunne få ta bilder for øvingen sin del, det var egentlig fotoforbud.

Når torsdagen kom reiste jeg inn og tok først litt bilder av Tierbreaker (kanskje det kommer et par konsert bilder av de senere). Etter de var ferdige så kom Ylvis på scenen, det var en bra konsert og de hadde et bra show. Tror de snakket om det kom rundt 2200 stk, det regnet veldig ,men alle fikk plass inni en stor hall der konserten var. Under Egeland sangen hadde de pyro effekter, etter konserten var det også oppskytning av raketter utenfor.

Jeg tok de 3 første sangene fremfor gjerdet og resten bak med en mixepult. Alle bildene tok jeg med Nikon D800 og Nikon 70 – 200 vr2 f2.8 objektivet.

Tusen takk til Norsafe for at jeg fikk ta bilder, og at de laget til en gratis konsert i kommunen, det var et skikkelig bra tiltak!

Her er et utvalg av bildene, legg gjerne igjen en kommentar hva dere syntes:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.