Categories
Foto Konsert

Folkelivs bilder fra Festidalen Dag 1

I helgen har jeg tatt bilder for lokalavisa Kvinnheringen på en lokal festival som heter Festidalen. Det er en festival som har vert arrangert en del år på rad. Festivalen er på en bondegård, og det hele foregår på jordet. Det er fantastisk bra festiva. Det var mange kjente bra artister og god stemning. Jeg tok bilder begge dagene av artistene og av folkelivet.
Om du lurer mer på hva Festidalen er kan du lese her: http://www.festidalen.no/

Dag 1 ble det litt og litt arttist bilder, det var veldig fint vær, men akuratt denne sommeren har ikke den helt store varmen kommet.. Jeg gikk stort sett rundt med Nikon D800 og Nikon 70 – 200 vr2, hadde et ekstra kamera med vidvinkel jeg ikke brukte så mye. Møtte mange kjekke folk, og fikk tatt litt bilder av ulike personer jeg traff på. I fjor tok jeg også bilder på samme festival og møtte en gruppe cheerleadere, de var der også i år. Jeg fant dem igjen i år også, vi forsøkte på noen bilder under onkel P konserten. Jeg ville ikke ta helt like bilder som i fjor, så vi testet med at hun bare stod opp med scenen i bakgrunnen. Vi hadde tenkt og forsøke på noe med litt mer action også, men det kom rett og slett for mange folk og stilte seg i veien, eller hoppet inn framfor kamera eller prøvde og snakke med dem, så vi måtte bare gi opp. Fikk uansett et par bilder, men hadde vert kjekt med noen til, men sånn ble det bare.

Tusen takk til alle som lot meg få ta bilder av dem, og snakket med meg, jeg hadde en artig dag på festival! Også tusen takk til Festidalen får en råå festival, Kvinnheringen for pressepass, og til de som passet på kamera utstyret mitt. (dere hvet hvem dere er)
(Om noen er på bilde og ikke vil være det, så send meg en melding så skal jeg fjerne det.)
Bildeserien kan du også se her: http://www.kvinnheringen.no/festidalen-bildeserie-1/g/5-27-9255

Artist bildene kommer etter hvert de også 🙂

Her er i alle fall folkelivsbildene dag 1, legg gjerne igjen en kommentar hva dere syntes om bildene:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.