Categories
Uncategorized

Danse bilder med Lentreprise Normale i kvinnherad natur

I februar fikk jeg melding av Hilde og Anne Sofie, om jeg kunne tenke meg og ta litt bilder med dem, om de kom til Kvinnherad. Jeg liker og ta bilder av ting jeg ikke så ofte får anledning til, så jeg var ikke så vond å be.

Jeg har før tatt bilder av de når de spilte inn en film i baroniet, og Hilde har jeg jobbet med på Hydro Husnes for mangen år siden. De er medlem av et dansekompani som heter LÉntreprise Normale. De er egentlig 3, men det var bare to som hadde anledning og komme denne gangen.

De hadde lyst og finne på noe utendørs, men det måtte ikke være så langt og gå, siden vi skulle ha med oss litt ulike ting. Jeg hadde meg en runde og kjørte rundt og sjekka litt plasser, og fant til slutt ut at sletta nedenfor Kvitteggjo passet fint, den var på rundt 500 moh, og vi kunne betale for å kjøre et stykke.  Jeg hadde også fikset meg adang til et nedlagt fabrikk lokale via en jeg kjenner så det planla vi at vi skulle gjøre dag 2.

Dag 1 brukte vi oppe på selve Kvitteggjo sletta, vi var også oppå toppen en tur, men det ble ikke så bra lys, så har ikke tatt med noe derfra. Når vi kom opp på selve sletta var det ganske tykk tåke, og sola hadde allerede startet og komme fram, og prøvde så godt den kunne og bekjempe tåka. Vi var ganske heldige med et par bilder her, for sola laget en liten åpning i en ellers grå vegg, så de ble jeg veldig fornøyd med.

Dag 2 hadde vi oss en liten tur i fabrikk lokalet, vi fikk det litt travelt, så om jeg skulle tatt bildene på nytt spes de oppe på tønnene, hadde jeg nok gjort det litt annerledes. De nede med rustveggen syntes jeg ble veldig stilige.

Det var en veldig kjekk helg, og vi fikk noen bilder jeg i alle fall er fornøyd med.
Nå skal jeg ikke skrive mer, men heller vise litt bilder, legg gjerne igjen en kommentar hva dere syntes om bildene:

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.