Categories
Prosjekt 52

Bilde uke 16 fra Prosjekt 52

Sist uke la jeg ut bilde fra Uke 15 i prosjekt 52. Prosjektet går ut på at jeg skal ta et bilde hver uke og legge ut. Denne uken var jeg og en annen i Kvinnhearad Fotoklubb på en liten fototur, vi var innom en gammel skole i Uskedalen, og når vi kjørte nedover dalen igjen, så vi at det var veldig fint lys på Geitedals tinden. Så det ble til at vi stoppet litt ulike steder nedover dalen, jeg endte til slutt opp med dette bilde, der et gammelt tak ble forgrunnen.  Jeg benyttet Nikon D800, Nikon 24-70 objektiv og stativ, Nikon D800 kjørte jeg i DX modus slik at jeg fikk litt mer zoom på 24-70 objektivet.

Her er bildet, legg gjerne igjen en kommentar hva dere syntes om bildet.
DSC_1133 copy_small_2_620
De andre bildene fra prosjekt 52 kan dere se her: http://www.teigen.be/blogg/?page_id=6619
Her kan dere lese mer om prosjekt 52: http://www.teigen.be/blogg/?p=6631

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.