Categories
kreft

Har vert paa CT i dag

DSC_1754 copy_620Da var det omtrent gått 3 mnd siden sist gang jeg var på CT, så da var det på tide igjen. Så i dag kjørte jeg og Harry Hole på lydbok til Bergen, mens vi drakk 11dl vann på 3 timer fordelt på x antall dl hver halvtime. (11dl vann er noe en må gjøre før undersøkelsen).

Ct har jeg tatt så mange ganger nå at det gruer jeg meg egentlig ikke til lenger, er mye verre den dagen en kjører tilbake til Bergen og skal få svaret på CT bildene.

Jeg må få si takk til alle som ønsket meg lykke til. Jeg må også takke den snille radiografen som hadde god tid i dag, slik at jeg fikk stilt opp stativ og kamera mitt og tatt bilde av meg selv i CT maskinen.
Jeg benyttet  Nikon D800 og 24 – 70 og stativ. Har ikke trådløs fjernkontroll så ble selvutløyser på 10 sekunder, trykke for så hoppe bort på benken, og så tilbake igjen et par ganger, så igjen takk til en tålmodig radiograf 🙂

Svaret på ct en får jeg torsdag 8 mai når jeg skal tilbake til Haukeland.
Igjen tusen takk til alle som ønsket meg lykke til i dag :)

Her kan dere se hvordan det gikk på kontrollen i Februar: http://www.teigen.be/blogg/?p=6787

One reply on “Har vert paa CT i dag”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.