Categories
Konkurranser

Totalt 6 Accepted i 2 ulike internasjonale konkurranser

Har fått svar fra to internasjonale konkurranser. Den første heter Artphoto 2014 og var i Bosnia.
Denne hadde litt ulike kategorier som feks Travel, Landscape, People, fritt på farge, og fritt på sort/hvitt. Jeg fikk totalt 4 bilder accepted her 1 under color free og 3 under travel. (kan sende 4 i hver klasse).
Det jeg var veldig fornøyd med her var at alle bildene er bilder som ikke har fått noe før. (Er noen regler om en skal søke utmerkelser senere som krever x antall ulike bilder accepted).
Så må si meg veldig fornøyd med det.

Den andre konkurransen var en Circuit, det vil si at bildene blir sett på av ulike juryer, på en måte flere konkurranser i en konkurranse. Den het International Digital Multi Circuit “MFVSZ” 2014, her kunne en bare sende inn totalt 4 bilder. De 3 ulike landene var Ungarn, Romania og Slovakia. Her fikk jeg 1 bilde accepted i 2 av landene, og ingen i den siste runden.

Totalt ble det 6 accepted fra disse 2 konkurransene.

Her er det ene nye bildet som fikk accepted under travel i Artphoto 2014, husket nesten ikke at jeg hadde tatt det en gang, men fant det når jeg rotet i gamle London Bilder. (Ikke mitt beste bilde, men syntes det var et ganske så artig bilde.)

DSC_0378 copy_620
Konkurransene er også som de andre godkjent som internasjonale konkurranser, som kan gi poeng som blir godkjent av Norsk Selskap For Fotografi (NSFF). Dersom man over tid får mange poeng, så kan man oppnå ulike merker. Det er samme system som i NM i foto som NSFF arrangerer, det er Gull, sølv, bronse, og hederlig omtale, og så er det antatt/accepted. Antatt vil si at en viss prosentandel av bildene som kommer inn til juryen skal bli antatt, de bildene som blir antatt er litt bedre en de som ikke får noe. Antatt gir 1 poeng, mens gull feks gir flere poeng

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.