Categories
kreft

Endelig skikkelig svar paa MR scan av flekken de lurte paa sist kontroll

12 februar var jeg på en vanlig 3mnd kreft kontroll, da fant de en flekk de ikke hadde sett før i hjernen på ct bildene jeg hadde tatt. Det kunne være kreftrelatert, og det kunne ikke være, så for å være sikker ville de ta en mr scan av hjernen min. Det var ganske press på MR maskinene, så jeg måtte belage meg på og vente litt. Den 07. mars fikk jeg time for det. Jeg var ganske spent på resultatet på denne undersøkelsen for i det siste har jeg vert litt slakkere og litt dårligere en normalt. Mer vondt i nakken, og kroppen har tullet seg litt etter jeg var til fysioterapi så ble den ganske rar, litt med koordinasjonen og jeg syntes det var tyngre og gå på tur osv. Det er heldigvis blitt litt bedre nå, men ikke helt normalt. Jeg kan ærlig innrømme at jeg har tenkt endel på, om det kunne være relatert til det de lurte på i hodet.

Jeg fikk for 2 uker siden et svar pr tlf at de ikke hadde fått beskrevet det enda. Jeg sa jeg lurte veldig og kreft legen min var grei og tok seg tid til å se på bildene, med forbehold om at han ikke var MR bilde beskriver. Slik han kunne se kunne han ikke se igjen de det fant på ct en, som var grunnen til jeg måtte ta MR scan. Jeg måtte ikke ta det med 100% sikkerhet for de som beskrev undersøkelsene var jo selvsagt bedre på det en han, så jeg måtte smøre meg med litt tålmodighet.
I dag ringte han igjen, da var det endelig beskrevet. De kunne ikke se noe til det de hadde sett på ct en, og det jeg normalt har som har ligget i ro lenge, lå forsatt i ro. Så for å sitere han: Det var heldigvis falsk alarm!
Jeg er veldig glad for de tar ting på alvor og sjekker det ut, og jeg er enda gladere at det de sjekker ut ikke er noe, så dette ble en kjekk dag 🙂

Når det gjelder de andre at jeg føler meg litt i ulaget, så kan de ikke helt forklare det. Både fastlegen og kreftlegen lurer på om det er kombinasjon mellom psykisk påkjenning av og ha kreft og lure på ting som dukker opp (selv om jeg kanskje ikke tenker så mye på det, så går det uansett ut over kroppen mener de) de andre senskadene som dårlig nakke og at jeg tåler litt mindre en andre er jo også faktorer som spiller inn. Jeg er i alle fall bedre en jeg var for noen uker siden, så satser på at formen kommer seg tilbake der jeg var, normal vond nakke, og ikke irreterende vond nakke, og bein og kondis som fungerer litt bedre, så er jeg etter forholdene 100% fornøyd!
Tusen takk til alle som alltid ønsker meg lykke til når jeg reiser på kontroller 🙂

Her står det om sist kreftkontroll der de fant flekken:
http://www.teigen.be/blogg/?p=9220

IMAG2647 copy_768

One reply on “Endelig skikkelig svar paa MR scan av flekken de lurte paa sist kontroll”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.